Date20th, Sep 2018

Summary:

PROVIDENCE, R.I.--(BUSINESS WIRE)--NanoSteel®, de koploper in nano-gestructureerde staalmaterialen, kondigde vandaag de spin-out aan van haar Additive Manufacturing (AM) business unit in een nieuw bedrijf met de naam ‘Formetrix™’. Geleid door een industriële leider in Additive Manufacturing en met de inclusie van andere investeerders Cycad Group en SPDG, sloot Formetrix zijn serie A kapitaalverhoging om de commercialisering van Formetrix’ staallegeringen voor 3D drukprocessen te versnellen. Dez

Full text:

PROVIDENCE, R.I.--()--NanoSteel®, de koploper in nano-gestructureerde staalmaterialen, kondigde vandaag de spin-out aan van haar Additive Manufacturing (AM) business unit in een nieuw bedrijf met de naam ‘Formetrix™’. Geleid door een industriële leider in Additive Manufacturing en met de inclusie van andere investeerders Cycad Group en SPDG, sloot Formetrix zijn serie A kapitaalverhoging om de commercialisering van Formetrix’ staallegeringen voor 3D drukprocessen te versnellen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.