Date9th, Oct 2018

Summary:

WILSONVILLE, Ore.--(BUSINESS WIRE)--FLIR Systems, Inc. (NASDAQ: FLIR) kondigde vandaag het FLIR Black Hornet® Vehicle Reconnaissance System (VRS) aan, met het Black Hornet 3 nano-unmanned aerial vehicle (UAV) ontworpen voor het wereldwijde gebruik door militairen, overheidsinstellingen en first responder vehicle-mounted operations. De Black Hornet VRS is gebaseerd op een aanpassing van het unieke Black Hornet Personal Reconnaissance System (PRS), ’s werelds kleinste in de strijd bewezen nano-on

Full text:

October 08, 2018 01:07 PM Eastern Daylight Time

WILSONVILLE, Ore.--()--FLIR Systems, Inc. (NASDAQ: FLIR) kondigde vandaag het FLIR Black Hornet® Vehicle Reconnaissance System (VRS) aan, met het Black Hornet 3 nano-unmanned aerial vehicle (UAV) ontworpen voor het wereldwijde gebruik door militairen, overheidsinstellingen en first responder vehicle-mounted operations. De Black Hornet VRS is gebaseerd op een aanpassing van het unieke Black Hornet Personal Reconnaissance System (PRS), ’s werelds kleinste in de strijd bewezen nano-onbeheerde antennesysteem (UAS). Black Hornet VRS stelt de warfighter in staat om situatiebewustzijn, dreigingsdetectie en bewaking te handhaven voor de beoordeling van oorlogsschade, voor de inzet en route- en puntverkenning, en om informatie te verzamelen zonder dat warfighters een voertuig hoeven te verlaten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.